Takbyte

Taket är en mycket viktig del av en byggnad och genom att se till att taket är i bra skick undviker man till stor del risken för skador på andra delar av byggnaden.

Olika tak har olika livslängder och man brukar säga att papptak har en livslängd på 15-20 år, takpannor 30 år och bandtäckt plåt 40 år. Se till att underhålla ditt tak genom att byta ut trasiga takpannor, rensa taket från mossa samt rensa hängrännorna från skräp. Dessa åtgärder kan både förlänga livslängden på ditt tak samt förhindra uppkomsten av andra skador.

Fallqvist Bygg hjälper kunder att byta tegeltak, papptak och vissa former av plåttak. Allt ni behöver göra är att lämna en offertförfrågan i formuläret nedan där ni beskriver ert ärende så kommer jag kontakta er så snart som möjligt. När jag kontaktar er kommer vi bestämma en tid då jag kommer förbi och tittar på era planer för att sedan kunna lämna ett prisförslag. Glöm inte att ni kan behöva söka bygglov.

Enklaste sättet att få reda på om bygglov krävs är att kontakta kommunen. Glöm inte heller att ni har rätt till ROT-avdrag vid takbyte. Vilket ger er 30 % avdrag på arbetskostnaden, maximalt upp till 50 000 kr.

Vill du lägga nytt eller göra ombyggnation av ditt tak? – Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.